Alte știri

FOTO // Moldovean reținut la intrare în România cu contrabandă cu ceasuri de lux

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au reținut un moldovean, asupra căruia au descoperit trei ceasuri de brand, nedeclarate la intrarea în România.

În data de 03 noiembrie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa  s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocar cu numere de înmatriculare moldovenești de pe cursă regulată pe ruta Chișinău-Timişoara.

În urma verificării autocarului şi a persoanelor, în bagajul personal al șoferului au fost descoperite, trei ceasuri de lux nedeclarate.

Cu privire la bunurile descoperite, acesta a comunicat că îi aparțin și că nu știa că există obligativitatea de a le declara autorității vamale în momentul intrării în țară.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii ceasurilor, în vederea confiscării și expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea și valoarea lor şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de aproximativ de 12 mii de lei.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.