Lifestyle

FOTO // Moldoveanul care TRĂIEȘTE cu DOUĂ SURORI: „Sexul îl numim contopire în iubire”

Pinterest LinkedIn Tumblr

George Chirilă, din Iași, trăiște poate cea mai ciudată și blamată poveste de dragoste din câte s-au auzit în vremurile noastre. El s-a îndrăgostit de două surori, însă în mod diferit, și le-a propus să accepte o relație… în 3!

”S-a întâmplat ca cele două femei să fie surori. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. A născut în camera în care am conceput copiii, în care am trăit”, a marturisit George Chirilă într-un interviu mai vechi.

Mai mult de atât, mândru nevoie mare de gospadăria sa, George și-a arătat pas cu pas curtea în care trăiește și unde muncește cu spor alături de cele două femei din viața lui.

”Este grădina noastră. Eu și Mariana ne ocupăm de ea. Fiecare face ce simte în momentul respectiv. Nicoleta găteste dimineața, iar dupa-amiază spăl rufele. De obicei ne întreabă ce gatește, dar de cele mai multe ori alege singură.”, a mărturisit una dintre surori.

Cum se consumă însă momentele intime dintre cei trei, povestește fără perdea chiar George.

”Sunt zile în care față de una am mai multa atracție, alte zile față de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întamplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste doua femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil.”, a mai spus el.

Ultima rasă de cai sălbatici din lume, pe cale de dispariție, a fost clonată cu ADN vechi de 40 de ani

Sursa: Ciao.ro

loading...

Comments are closed.