Externe

(foto) Moment desprins dintr-un film de groază! Un bărbat și-a cusut pe față un bot de câine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mulți oameni, chiar dacă în taină dar ar dori să fie altcineva decât sunt de fapt. Unii au idei concrete despre o nouă înfățișare și pentru a obține rezultatul mult dorit se hotărăsc pentru operații estetice. Uneori e vorba despre păpușa Barbie, alteori despre animale prădătoare. Un bărbat din Brazilia a decis că ar vrea să arate ca un câine.

Pentru a șoca și mai mult oamenii, brazilianul și-a fotografiat fiecare pas din transformarea într-un câine. A luat un cap tăiat de câine și l-a adus medicului. Acesta a spus chirurgului că dorește să aibă botul de câine, sprâncenele și alte părți ale corpului, scrie vesti.ru.

Arată îngrozitor, iar din acest motiv portalurile de știri au ezitat să publice imaginile cu omul câine.

Multe detalii despre acest tânăr dar și despre operații nu sunt oferite. Pe lângă toate acestea, pozele din timpul și după operație s-au răspândit în întreaga lume. Majoritatea oamenilor spun că e vorba despre o făcătură. „Fiind medic, pot spune sigur că este imposibil de cusut botul de câine și de a trăi ulterior în același ritm. Părțile corpului animalului într-o perioadă scurtă vor începe să putrezească” a scris unul din utilizatorii Facebook.

loading...

Comments are closed.