Alte știri

FOTO // Moment ridicol: Dorin Chirtoacă cere excluderea BeCS din cursa electorală pentru ”alegerile prezidențiale din 11 iulie”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă a pierdut contactul cu realitatea. În contestația sa depusă la Comisia Electorală Centrală (CEC) acesta cere ca Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BeCS) să fie exclus din cursa electorală pentru ”alegerile prezidențiale din 11 iulie”, or acum suntem în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate, transmite Telegraph.md

Chirtoacă a scris într-o postare pe Facebook că cere CEC excluderea BeCS din cursa electorală din cauza pretinsei finanțări ilegale, despre care a scris o publicație germană, bazându-se pe informațiile false lansate încă în alegerile prezidențiale din 2020.

Însă fostul primar se pare că a încurcat puțin trecutul cu prezentul, specificând ridicol că cere excluderea blocului din cursa pentru prezidențiale din 11 iulie, or pe data de 11 iulie vor fi organizate alegerile parlamentare anticipate.

Amintim că Dorin Chirtoacă a sărit peste reprezentanții BeCS, în cadrul unui marș realizat de aceștia și a primit o palmă de la socialistul Odințov, când a încercat să intre cu forța în sediul PSRM.

Citește și: VIDEO // Reprezentanții AUR au încercat prin violență să intre în sediul PSRM. Chirtoacă a primit o palmă peste față

loading...

Comments are closed.