Alte știri

(Foto) Moment solemn! De azi, țara noastră are cu 57 de ofițeri mai mult

Pinterest LinkedIn Tumblr

De azi, țara noastră are cu 57 de ofițeri mai mult. 56 dintre ei sunt proaspeții absolvenți ai Academiei Militare „Alexandru cel Bun” și unul al Academiei Forțelor Aeriene SUA, promoția 2018. Abosolvenții s-au adunat în scuarul Catedralei din Capitală, unde au fost felicitați de premierul Republicii Moldova Pavel Filip și de către ministrul Apărării, Eugen Sturza.

„Sunt isteți, ambițioși, curajoși și frumoși. Au înțeles că pentru a fi militar nu e nevoie doar de pregătire și antrenamente. Trebuie să poți combina puterea fizică și integritatea, calitățile morale și înțelepciunea. Le mulțumesc pentru meseria pe care și-au ales-o și vă mărturisesc că tineri ca ei îmi dau încredere și speranță într-un viitor bun al Republicii Moldova”, a spus premierul Filip.

La eveniment au participat și rudele tinerilor ofițeri, care au trăit emoții frumoase alături de ei.

Începând cu anul 1992 şi până în prezent, peste 1800 de persoane au absolvit Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Armata Națională, țara noastră are cu 57 de ofițeri mai mult, pavel filip, eurgen sturza, republica moldovapavel filip, eurgen sturza, republica moldova, armata nationala

loading...

Comments are closed.