Alte știri

(foto) Motivul pentru care un tânăr s-a dezis astăzi de protestul organizat de Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nevalidarea alegerilor din 3 iunie de către Judecătoria Chișinău a stârnit un val de reacții negative din partea susținătorilor lui Andrei Năstase, care a rămas fără mandatul de primar. În acest context, Andrei Năstase și Maia Sandu, au organizat în seara zilei de azi o acțiune de protest, la care s-au alăturat circa 800 de oameni.

Un tânăr înarmat cu o pancardă, pe care scria „M-am z#ibit”, s-a alăturat grupului de protestari din centrul Capitalei, dar a fost izgonit de către susținătorii Platformei DA, PAS și PLDM. Întristat de această reacție, el a plecat acasă și a scris pe pagina sa de Facebook că se dezice de acest protest. Mai mult, tânărul spune că pe viitor nu va mai participa la nici un protest.

tinar s-a dezis de protestul lui Nastase, PPDA, Platforma DA, Maia Sandu, Andrei Nastase, protest la sediul PDM, PDM, Plahotniu, invalidarea mandalui lui Nastase, Ceban, judecatoria centru, PMAN, protestatarii au blocat PMAN„Am fost unul din puținii reprezentanți ai generației mele la acest protest. Asta este modalitatea mea de exprimare şi protest față de toată mizeria şi căcatul în care noi toți ne aflăm. Au fost mulți susținători ai mesajului meu, însă au apărut şi personaje printre protestatari care au început să îmi limiteze dreptul la exprimare şi protest. Ştiu că este necenzurat, tăios şi după părerea unora lipsit de cultură. Însă fiecare din noi simte anume asta. Personajele date pînă la urmă au recurs la cuvinte şi acțiuni lipsite de şi mai multă cultură. Halal de aşa societate dacă ajunge să ne dezbine modul de exprimare şi felul de a protesta. Am părăsit protestul şi nu mai vreau să ies la altele din motiv că ceea ce simt eu nu se încadrează în „normele” morale a acestei societăți”, a spus Sandu Bălan.

Menționăm că protestatarii s-au adunat în fața Primăriei Chișinău în jurul orei 17.00, după care s-au îndreptat spre sediu PDM și au scandat lozinci anti-guvernare. Protestul a continuat în Piața Marii Adunări Naționale, astfel cei peste 800 de manifestanți blocând circulația rutieră. Majoritatea celor prezenți erau persoane de vârsta doua și bătrâni, iar tinerii au fost cei mai puțini.

prostest 20 iunie, chisinau andrei nastase, pas pldm platforma da, maia sandu

imagine făcută cu drona în PMAN

loading...

Comments are closed.