(Foto) Năstase pe urmele lui Filat: este înconjurat de jurnaliști în timp ce donează sânge

Năstase pe urmele lui Filat, este înconjurat de jurnaliști în timp ce donează sânge, platforma da acum, doneaza singe salveaza o viata, andrei nastase mai, ministerul de interne mai, 

Liderul Platformei DA Andrei Năstase merge pe urmele fostului lider PLDM Vlad Filat, cel puțin la nivel de metode de PR politic.

În calitate de ministru de Interne, el a inițiat ieri o acțiune de donare de sânge din partea polițiștilor și colaboratorilor MAI. Însă acțiunea de voluntariat s-a transformat într-o campanie de reclamă politică pentru Năstase. Aceasta a chemat jurnaliștii la Centrul de transfuzie a sângelui din Chișinău să-l filmeze exact în momentul când facea actul eroic. În poză apare Năstase cu un zâmbet fals în timp ce donează sânge, fiind asistat de un medic în preajmă, și făcând declarații pompoase pentru presă.

Prin 2013, pe vremea când Filat era premier, acesta procedase într-o manieră foarte asemănătoare. Observația a fost făcută de jurnalistul Ștefan Grigoriță care a postat două poze pe facebook cu cei doi politicieni aroganți și plini se sine. De menționat că după ce a ajuns politicianul nr.1 în Moldova, Filat a fost primul conducător din guvern din istoria statului care a ajuns la închisoare condamnat pentru corupție.

Atenționăm că, potrivit regulilor spitalicești, persoanele care au fost intoxicate cu metale grele, inclusiv cu mercur, nu sunt apte de a dona sânge. Acest lucru ar pune în pericol sănătatea pacienților. Prin urmare, fie că Năstase nu a fost intoxicat cu mercur (așa cum a spus înainte de alegeri), fie că donat sânge încălcând normele de siguranță medicală.

Total
0
Shares
Total
0
Share