FOTO // Natalia Parasca, președintele Partidului ”Renaștere”: În această zi minunată de sărbătoare, vreau să mă închin în fața scumpilor noștri veterani

 

Natalia Parasca, președintele Partidului „Renaștere”, adresează felicitări cu ocazia aniversării a 79 de ani de la Marea Victorie și aduce un profund omagiu veteranilor care au luptat pentru pace și libertate, scrie sinteza.org

Într-un mesaj transmis în această zi, Parasca și-a exprimat recunoștința și respectul față de cei care au apărat teritoriul nostru și au înfrânt fascismul. Ea a reiterat că este o datorie solemnă să păstrăm memoria eroilor care au contribuit la victoria din Marele Război pentru Apărarea Patriei și să transmitem exemplul lor de curaj și devotament generațiilor viitoare.

”Felicitări tuturor cu aniversarea a 79 de ani de la Marea Victorie! În această zi minunată de sărbătoare, vreau să mă închin adânc în fața scumpilor noștri veterani care au apărat cu bărbăție și curaj pacea și au eliberat pământul nostru de cotropitorii fasciști. Este datoria noastră să păstrăm cu sfințenie memoria eroilor care au câștigat victoria în Marele Război Pentru Apărarea Patriei. Fie ca eroismul lor să inspire noile generații să dea dovadă de curaj și dragoste pentru Patrie. Cu Ziua Victoriei!”, a scris președintele partidului.

Într-un alt mesaj plasat pe pagina acesteia de Telegram, Natalia Parasca a menționat că astăzi la solemnitate au venit mulți oameni, iar cest fapt demonstrează încă o dată că ”încercarea autorităților de a șterge din paginile istoriei ceea cu ce ne mândrim cu toții a eșuat. Pentru că, la fel cum în 1945 binele a biruit asupra răului, tot așa acum nu vom permite răului și minciunii să se înrădăcineze în Moldova”.

La final, Parasca și-a reafirmat angajamentul pentru păstrarea adevărului istoric și a valorilor democratice.

Total
0
Shares
Total
0
Share