Social

FOTO // Noaptea trecută au fost înregistrate două accidente rutiere soldate cu două persoane decedate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noaptea trecută au fost înregistrate două accidente rutiere soldate cu două persoane decedate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În jurul orei 20:40 pe traseul G-122, la intersecția dintre localitățile Satul Nou și Codreni din raionul Cimișlia, un bărbat de 40 de ani conducând automobilul de marca Peugeot, având ca pasageri un bărbat de 62 de ani, o femeie de 41 de ani și un copil de trei ani, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un obstacol. În urma impactului, pasagerul de 62 de ani a decedat pe loc, iar femeia și copilul au fost transportați la spitalul raional Cimișlia cu diverse traumatisme.

Fiind testat alcoolscopic s-a constatat că șoferul era în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,52 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Un alt accident rutier a fost înregistrat în raionul Drochia, pe traseul G-27, unde un tânăr de 27 de ani, fără permis de conducere, conducând o Mazda, în timp ce se deplasa din direcția satului Chetrosu spre satul Baroncea a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului acesta a decedat pe loc.

“În acest context, venim repetat către șoferi cu îndemnul de a reduce viteza și a nu urca la volan dacă au consumat alcool!

Respectați prevederile legislației pentru a ajunge la destinație în siguranță!”, este mesajul Poliției.

loading...

Comments are closed.