(foto) Nouă tehnologie de reparație a drumurilor implementată într-o suburbie a Chișinăului! Rezultatele sunt înfricoșătoare

reparatie de drum la dumbrava, cum se repara drumurile in moldova, chisinau drumuri rele, drumuri stricate in moldova

Problema drumurilor este una din cele mai frecvent discutată de moldoveni, drumurile proaste au un loc aparte în inima șoferilor în special. Azi într-un grup dedicat șoferilor au fost postate poze în care a fost surprins procesul de reparație a drumurilor din localitatea Dumbrava, o suburbie a Chișinăului.

Pe lângă faptul că drumul în sine este ud, iar procesul de reparație a drumurilor devine eficient doar în cazul în care “asfaltul” sau orice altă platformă este uscată, mai e și tehnologia una foarte performantă. Trei lucrători aruncă din remorcă cu ajutorul lopeților un material care poate fi numit asfalt.

Din poze se observă că găurile nu sunt în totalitate astupate și multe din ele sunt omise, profesionalismul și nivelul de responsabilitate al muncitorilor lasă de dorit.

Comentatorii cer ca organele competente să ia atitudine, iar alții se plâng că nu pentru astfel de reparații plătesc impozitul pentru drum.

Sursă poze: Facebook “Orașul fără microbuze”

Total
0
Shares
Total
0
Share