Politic

(Foto) Noul ambasador al SUA, Dereck Hogan, s-a întîlnit cu Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Ambasadorul Dereck J. Hogan s-a prezentat Prim-ministrului Pavel Filip. Oficialii au discutat aspecte cheie în care Moldova și Statele Unite ar trebui să continue să lucreze împreună.

Ambasadorul a menționat Prim-ministrului că progresul în implementarea reformelor și avansarea Moldovei pe calea euro-atlantică ar aduce beneficii ambelor țări. El la fel a subliniat cât de important este pentru comunitatea internațională și pentru Moldova ca viitoarele alegeri parlamentare să fie libere, corecte și ca alegerea făcută de către poporul Moldovei să fie respectată.

La rândul rândul său, Pavel Filip a reiterat angajamentele Guvernului de la Chișinău ce țin de implementarea Acordului de asociere la UE și Acordului de liber schimb, dar totodată a sublinat că actuala guvernare este axată prioritar pe rezolvarea problemelor concrete pe care le semnalează cetățenii Republicii Moldova.

Tot azi, ambasadorul Hogan s-a întâlnit și cu președintele Parlamentului, Andrian Candu (detalii aici).

Dereck Hogan s-a întîlnit cu Prim-ministrul Moldovei, Pavel Filip, partidul democrat, pdm, statele unite ale americii, occident rusia geopolitica 

loading...

Comments are closed.