Social

FOTO // O autocisternă încărcată cu gaz, tamponată de un Volkswagen, la Vulcănești. Un tânăr de 18 ani a murit

Pinterest LinkedIn Tumblr

În după amiaza zilei de 1 februarie salvatorii din sudul țării au fost alertați pentru a interveni la lichidarea consecințelor în urma unui accident de circulație produs pe traseul Vulcănești- Cahul – Taraclia, la periferia orașului Vulcănești.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:09. Potrivit primelor informații o autocisternă, încărcată cu gaz, în timp ce efectua manevra de virare la stânga, pentru a intra în stația de alimentare, a fost tamponată lateral stânga de un Volkswagen Golf.

În urma accidentului conducătorul auto al mașinii de model Volkswagen în vârstă de 19 ani a decedat pe loc, fiind încarcerat în fiarele autovehiculului, iar pasagerii, doi bărbați cu vârstele de 19 ani au fost preluați la spital de serviciul medical cu diverse traumatisme.

Tânărul decedat avea 18 ani și era originar din satul Etulia, raionul Vulcănești.

La fața locului pentru descarcerarea cadavrului au intervenit 2 echipaje de pompieri din sudul țării. Salvatorii au efectuat lucrări de tractare a autovehiculelor avariate și au spălat carosabilul de combustibil. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

loading...

Comments are closed.