Alte știri

(foto) O familie cu 7 copii din raionul Criuleni va avea o sărbătoare mai frumoasă datorită Fundației „Edelweiss”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei mai noi beneficiari în cadrul campaniei noastre de Paşti sunt soţii Ţurcanu, împreună cu cei şapte copii ai lor. Echipa Edelweiss le-a făcut acestora o vizită surpriză acasă, în satul Izbişte, din raionul Criuleni. Surpriza a fost atât de mare pentru ei, încât, pe lângă zâmbete şi emoţii, au curs chiar şi lacrimi de fericire.

Casa familiei Ţurcanu este una plină de veselie şi râsete, datorită celor patru fete şi trei băieţi pe care îi au. Mama copiilor, doamna Rodica, a impresionat echipa Edelweiss prin grija cu care îşi creşte cei şapte copii şi prin vorba ei mereu caldă. Soţii Ţurcanu sunt oameni muncitori, dar din păcate doamna Rodica are probleme mari cu vederea, aşa că veniturile lor le permit să le asigure copiilor doar strictul necesar.

Prin această faptă, echipa Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” își dorește ca această familie să petreacă sărbătorile pascale în pace și liniște. În acest scop, familia Țurcanu a primit în dar un televizor, un frigider și multe surprize pentru copiii mici, precum îmbrăcăminte, dulciuri și jucării.

„Bucuria din ochii copiilor a fost cea mai frumoasă mulţumire pe care o puteam primi. Toţi erau deosebit de încântaţi şi abia aşteptau să încerce toate cadourile. Şi părinţii ne-au mărturisit cât apreciază vizita noastră şi bucuria pe care le-am făcut-o înainte de Paşti.”, se spune în comunicatul Edelweiss.

Familia Țurcanu i-a mulțumit fondatorului Fundației Edelweiss, președintelui PDM, Vlad Plahotniuc. ,,Îl cunoaştem pe dumnealui, pe domnul Vlad Plahotniuc. Multe salutări îi transmitem dumnealui şi îi mulţumim pentru fundaţia Edelweiss. Mulţumim foarte, foarte mult pentru aşa ceva, pentru toate cadourile.”

Cu un mesaj plin de emoții a venit și directorul executiv al fundației, Lidia Cucoș, ,,Noi trăim bucuria pe care o trăiesc şi beneficiarii noştri. Ne bucurăm în egală măsură cu ei deoarece ştim că au nevoie, ne bucurăm atunci când îi vedem zâmbind, când ne aşteaptă cu braţele deschise, când îi vedem cu lacrimi de bucurie în ochi.”

loading...

Comments are closed.