Alte știri

(Foto) O femeie din Moldova este proprietara unei cafenele din Marea Britanie, care a ajuns în top 10 cele mai populare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aproximativ 4 ani în urmă, Anastasia Rotaru a plecat din țară și s-a stabilit cu traiul în Marea Britanie. Cu 1 an în urmă, ea și-a îndeplinit visul de a-și deschide propriul local și acum se bucură de popularitate, cafeneaua ei – Amico Cafe, fiind în top 10 cafenele recomandate în orașul Manchester, informează SHOK.md.

Situat în zona Greater Manchester, Amico Cafe este locul preferat al locuitorilor. Meniul divers, personalul prietenos și decorul confortabil fac localnicii să revină aici. Cafeneaua are un rating foarte bun și Trip Advisor.

În februarie 2019 Amico Cafe a împlinit un an. Despre eveniment a fost scris pe site-ul orașului. „Tortul n-a lipsit astăzi din meniul unei cafenele din centrul orasului Bolton, care tocmai a sarbatorit primul an de la nastere. Cafeneaua Amico, de pe strada Corporation, de lângă Market Place, este realizarea viselor unei femei. Anastasia Rotaru, în vârstă de 31 de ani, a crescut în satul Dubăsarii Vechi din Moldova, dar a decis să emigreze în Marea Britanie la 27 de ani, pentru a-și îndeplini visul de a deschide o cafenea”, se menționează pe site-ul englez.

 

Anastasia Rotaru, proprietara cafenelei, a spus că pe parcursul anului a ajuns la o echipa de 5 persoane. „Cafeneaua cu înclinație italiană – Amico (numele însemnând ”prieten”) a fost prezentată în The Bolton News din ianuarie ca unul dintre primele cinci localuri din Bolton recomandat pentru a lua micul dejun. Amico Cafe a beneficiat de o reducere de 100% a taxelor. Prin acest fapt, consiliul local speră că va atrage mai multe afaceri independente și de succes și va ajuta mai mulți tineri antreprenori să-și îndeplinească visele în Bolton”, menționează sursa citată.

Mai jos vedeți câteva poze cu bucatele alese, care sunt servite clienților la „Amico Cafe”.

loading...

Comments are closed.