Externe

(Foto) O funcţionară a fost alungată de la serviciu, după ce a apărut dezbrăcată într-un pictorial!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anna Anufrieva este o tânără din Rusia care a lucrat ca funcţionar public și care nu îşi mai poate găsi de lucru după ce a apărut într-un pictorial sexy.

Anufrieva, în vârstă de 27 de ani, a lucrat ani buni în administraţia din Siberia, fiind şefa departamentului de achiziţii publice al regiunii Tiumen. În mai anul acesta, ea a pozat însă pentru ediţia rusească a revistei Playboy, în cadrul unui concurs pentru modelul Playboy al anului 2019, transmite Protv.ro

“Nu e normal ca doar modelele, antrenoarele de fitness şi bloggeriţele să aibă voie să de dezbrace”, a explicat Anufrieva.

Imediat după publicarea pictorialului, tinerei i s-a transmis de către superiorii ei că are un comportament imoral şi că nu mai poate lucra în administraţia publică, nefiind “un model pentru societate”. Anna Anufrieva a dat vina însă pe presiunea socială şi afirmă că angajatorii din sectorul privat au avut aceleaşi reţineri să îi ofere un loc de muncă din cauza fotografiilor, astfel că din mai şi până acum nu a reuşit să se angajeze.

sursă poze: annet_anufrieva / Instagram

 

loading...

Comments are closed.