FOTO // O sperietoare cu chipul Maiei Sandu a apărut chiar în fața ușii Președinției

Membrii și simpatizanții Partidului „Șor” care au protestat în fața Președinției, au adus-o și pe Maia Sandu la protest, deși aceasta se află în Comrat. Astfel, o sperietoare cu chipul actualului președinte a apărut chiar în fața ușii Președinției, scrie sinteza.org

Amintim că în această dimineață, mii de oameni au participat la un protest de amploare în fața Președinției, în cadrul căruia au cerut demisia Maiei Sandu și guvernării PAS. Oamenii mai cerut alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate, încetarea presiunilor la adresa formațiunii conduse de Ilan Șor și eliberarea Marinei Tauber din arest.

Ulterior, cele câteva mii de oameni s-au pornit în marș spre Centrul Național Anticorupție, unde au cerut eliberarea reprezentanților Partidului „ȘOR”, reținuți în urma perchezițiilor din această dimineață.

Potrivit protestatarilor, descinderile de astăzi au fost organizate la indicația directă a Maiei Sandu, iar scopul a fost de a împiedica desfășurarea protestului.

Într-un comunicat de presă, emis în această dimineață, se spune că anchetatorii care au efectuat deschideri la mai multe oficii teritoriale ale Partidului „ȘOR” le-au cerut membrilor formațiunii locali să depună depoziții false împotriva liderilor și colegilor lor, amenințându-i că, în caz contrar vor fi reținuți. Mai târziu, câțiva reprezentanți a staff-ului central al partidului au fost reținuți de procurori și duși în izolatorul Centrului Național Anticorupție.
Sursa:

Total
0
Shares
Total
0
Share