Alte știri

FOTO // Oameni buni sau vandali? Un banner PACE, distrus de un simpatizant al PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acasă Construim Europa (PACE) constată creșterea incidentelor cu caracter violent la adresa partidului. Un banner PACE a fost distrus de un simpatizant al PAS. Actul de huliganism s-a întâmplat ieri, în satul Slobozia-Cremene, din raionul Soroca.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit celor din PACE, bannerul electoral se afla pe gardul unei proprietăți private, fiind instalat cu acceptul proprietarului.

Imediat după actul de vandalism al PAS a fost chemată poliția care a primit toate datele care pot duce la identificarea făptașului. Ulterior, acesta a fost adus la sediul poliției unde simpatizantul PAS a recunoscut vina, fiind întocmit un proces-verbal de contravenție.

Asta după ce recent, în Șoldănești, un alt banner electoral al PACE a fost furat de către o persoană care activează în cadrul Blocului electoral Renato Usatîi.

Acesta a fost identificat cu ajutorul opiniei publice, iar potrivit informațiilor primite de către PACE de la cetățeni, este vorba de o persoană care activează în cadrul Blocului electoral Renato Usatîi, pe numele A.P.I.

Reprezentanții PACE au făcut publice doar inițialele întrucât nu doresc să obstrucționeze ancheta poliției.

Amintim că recent, la Căușeni, un individ din PAS a agresat fizic o femeie, reprezentantă a Partidului PACE și s-a ascuns apoi în spatele altor bărbați de lângă cortul PAS.

O altă femeie, membru al Partidului politic PACE a fost agresată fizic săptămâna trecută, la intrarea pe stadionul sportiv municipal din Bălți.

Mai mult, reprezentanții formațiunii politice spun că sunt supuși permanent presiunilor din partea oponenților politici, care implică procurorii, folosesc relațiile lor la bănci și în mediul criminal în încercarea de a închide gura președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc și echipei partidului.

loading...

Comments are closed.