FOTO // Operațiunea „Curte” în Orhei, lansată de Ilan Șor: A fost modernizată încă o curte pe strada Vasile Lupu

La Orhei a fost inaugurată o curte pe adresa Vasile Lupu 10, după reparație. Oamenii spun că aceasta a devenit comodă și confortabilă. Aici de multă vreme nu au fost efectuate lucrări de reparație. Acum totul s-a schimbat.

Lucrările au fost desfășurate în timp record. Aici sunt deja alei asfaltate, intrări în blocuri amenajate, borduri și trotuare pavate.Băncile instalate pentru odihna locuitorilor și noul iluminat public fac această curte mai sigură și mai potrivită pentru plimbări.

Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a subliniat că autoritățile locale își propun să transforme toate orașele și satele din țară.

“Așa cum am promis, vom începe cu reconstrucția drumurilor principale, și ne vom ocupa de drumurile secundare și de curți. Pentru că Orhei este important pentru noi, și întreaga echipă a lui Ilan Șor lucrează neobosit pentru a vă îmbunătăți viața și a vă asigura confortul în casele voastre. O meritați datorită contribuțieiDumneavoastră la dezvoltarea Republicii Moldova și a orașului Orhei. Sperăm că noua infrastructură vă va servi pentru următorii 25 de ani și nu va necesita reparații”, a declarat Pavel Verejanu.

Nicanor Pulbere, inginerul-șef al Direcției locuințe și servicii comunale a municipiului, a mulțumit administrației locale pentru identificarea și alocarea fondurilor pentru acest proiect, precum și pentru suport și încredere. El a menționat că muncitorii au început lucrările de reparație la începutul toamnei și le-au finalizat cu succes în luna octombrie.

“Reconstrucția curții este un miracol! Noul teren de joacă și zona verde au făcut curtea noastră confortabilă și potrivită pentru recreere. Acum, petrecem mai mult timp în aer liber. Aceasta ne-a îmbunătățit cu adevărat viața”, ne-a împărtășit o locuitoare a curții.

“Renovarea acestei curți a fost un eveniment multașteptat. Acum, curtea arată modern și îngrijit. Noile trotuare și iluminatul o fac mai sigură pe timp de noapte. Apreciez eforturile autorităților municipale, echipei lui Ilan Șor și echipei de muncitori, care au făcut acest loc plăcut pentru trai și odihnă”, a declarat femeia.

Suplimentar reconstrucției drumurilor principale și secundare, echipa lui Ilan Șor se ocupă activ de renovarea curților din Orhei, în special a celora unde ultima reconstrucție a fost efectuată acum câteva decenii. Este planificat ca, la sfârșitul toamnei, fiecare curte să fie modernizată.

De asemenea, echipa lui Ilan Șor implementează proiecte deîmbunătățire a fațadelor și de izolare termică a clădirilor, precum și proiecte sociale.

Din 2015, când echipa lui Ilan Șor a preluat conducerea Orheiului, peste 90% din infrastructura orașului a fost modernizată.

Total
0
Shares
Total
0
Share