Externe

(Foto) Opozantul Alexei Navalnîi a fost eliberat după 30 de zile de închisoare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Politicianul Alexei Navalnîi a părăsit centrul special de detenție după 30 de zile de arest administrativ.

Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost eliberat vineri, după ce a fost condamnat pentru apeluri la manifestaţii neautorizate.În două fotografii difuzate pe Twitter de purtătoarea sa de cuvânt, Kira Iarmici, principalul contestatar al puterii de la Kremlin poate fi văzut zâmbind la ieşirea din arest, transmite novayagazeta.ru

Cu o zi înainte, instanța a decis să nu extindă termenul lui Alexei Navalnîi pentru un arest administrativ din cauza spitalizării sale pentru o zi la sfârșitul lunii iulie. Cererea corespunzătoare a fost făcută de către șeful centrului special de detenție nr. 1 Dmitri Tomozov.

Amintim că la 24 iulie, Navalnîi a fost arestat timp de 30 de zile pentru contestațiile de-a merge la miting pentru admiterea candidaților independenți la alegerile pentru Duma orașului Moscova (partea 8 a articolului 20.2 din Codul administrativ a Rusiei). Politicianul și-a propus să organizeze un miting lângă primărie pe 27 iulie, în timpul unui miting convenit pentru admiterea candidaților independenți pe bulevardul Sakharov din Moscova.

Посмотреть изображение в Твиттере

Посмотреть изображение в Твиттере

loading...

Comments are closed.