FOTO // OrheiLand, construit de echipa lui Ilan Șor, a devenit cel mai preferat loc de distracții: Peste 100 de mii de oameni au vizitat parcul începând de la deschiderea sezonului de iarnă, beneficiind de intrare gratuită

Începând cu 23 decembrie, OrheiLand-ul de iarnă și-a deschis porțile pentru toată lumea.

Peste 100 de mii de persoane din toată Moldova s-au relaxat acolo în perioada sărbătorilor de iarnă și continuă să viziteze parcul în fiecare zi. Atât copiii, cât și adulții au ales acest loc fabulos în acest sezon, deoarece organizatorii au pregătit pentru ei un program de divertisment variat și bogat. Aici puteți deprinde diferite mișcări pe gheață pe un patinoar imens de 800 de metri pătrați, depășind emoțiile și trăind senzații noi.

Printre cele mai interesante atracții de la OrheiLand în acest sezon de iarnă se numără circul italian Bonaccini, ai cărui artiști încântă publicul de toate vârstele. Copiii și adulții deopotrivă pot urmări zilnic acrobații îndrăznețe și numere de circ captivante – o experiență vie pe care nu o vor uita prea curând. În parcul de distracții, fiecare vizitator, de la mic la mare, se poate distra la diverse atracții – tobogane, balansoare și carusele.

Organizatorii au pregătit și excursii de neuitat pentru vizitatori. Aceștia sunt însoțiți în călătoria lor în universul de basm de către primarul municipiului Orhei, Tatiana Coju, care, împreună cu reprezentanții echipei lui Ilan Șor, vorbește despre istoria și dezvoltarea parcului de distracții. Oamenii lasă în urmă grijile și treburile zilnice și se lasă purtați de magie. În total, peste 15.000 de persoane au avut ocazia să viziteze OrheiLand în cadrul proiectului “Excursii gratuite din toată țara”.

Însă distracția nu se termină aici. Cel mai emoționant moment pentru copii este, fără îndoială, întâlnirea cu Moș Crăciun. Bătrânelul cu barbă albă și un sac plin de cadouri îi întâmpină pe copii la reședința sa de la OrheiLand. Împreună cu Alba ca Zăpada, împart cadouri celor care vin la ei. De la deschiderea sezonului de iarnă la OrheiLand, peste 7000 de copii au primit cadouri de la Moș Crăciun și Alba ca Zăpada. Toate aceste distracții sunt absolut gratuite și sunt organizate cu sprijinul primarului de onoare al OrheiLand, Ilan Șor.

Sezonul de iarnă la OrheiLand se va încheia pe 31 ianuarie. Până atunci, toți cetățenii sunt invitați în parcul de distracții pentru a petrece momente plăcute alături de întreaga familie.

Total
0
Shares
Total
0
Share