FOTO // Orheiul și-a premiat sportivii de performanță în cadrul evenimentului dedicat Zilei sportivului: “Sacrificiile și realizările dumneavoastră ne provoacă mândrie și admirație“

Orhei a sărbătorit destoinic Ziua sportivului și a mișcării olimpice. Evenimentul, organizat în colaborare cu autoritățile locale și organizațiile sportive din întreg raionul, a adunat sportivi de toate vârstele, pentru a celebra beneficiile practicării sportului și pentru a a promova valorile olimpice.

Sărbătoarea a început cu onorarea drapelului Republicii Moldova și a imnului de stat. Ulterior, primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, și președintele raionului Orhei, Vasile Adașan, au mulțumit sportivilor pentru sacrificii și performanțe, și i-au încurajat să-și urmeze visele insistent și cu hotărâre.

“Sacrificiile și realizările dumneavoastră ne provoacă mândrie și admirație. Pentru noi sunteți o inspirație și un exemplu al puterii și determinării. Pentru echipa noastră – dezvoltarea sportului și susținerea sportivilor este una dintre priorități. De aceea, vom continua investițiile în infrastructura sportivă și vom susține participarea sportivilor noștri la competițiile naționale și internaționale”, a declarat Tatiana Cociu.

“Sunteți ambasadorii noștri în lumea sportului, iar realizările dumneavoastră nu trec neobservate. Astăzi, vă mulțumim și vă onorăm pentru tot ceea ce ați făcut și continuați să faceți pentru dezvoltarea sportului în municipiul și raionul Orhei”, spus Vasile Adașan.

Tatiana Cociu și Vasile Adașan au înmânat diplome de excelență veteranilor sportivilor și antrenorilor locali pentru performanțele remarcabile obținute în cadrul competițiile naționale și internaționale.

De asemenea, echipele sportive din municipiul și raionul Orhei au făcut o demonstrație de volei, baschet, sambo și fotbal, încântând publicul cu meciuri interesante și captivante.

Total
0
Shares
Total
0
Share