Politic

(Foto) Părinți și copii fericiți: Vlad Plahotniuc s-a întors în satul natal Grozești, unde a fost modernizată grădinița

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a revenit cu drag în satul natal Grozești, raionul Nisporeni. Politicianul a postat azi pe pagina sa Facebook mai multe poze de la grădinița din localitate, care a fost modernizată. Plahotniuc spune că în noul an copii vor avea codiții bune atât pentru joacă cât și pentru studii.

„Satul meu natal, Grozești, este un exemplu de localitate din Moldova, care se poate schimba în bine dacă există implicare și colaborare între autoritățile locale, centrale și partenerii externi. Unul dintre proiectele frumoase de aici este modernizarea grădiniței Deceluș. Mă bucur să văd că micuții au condiții atât de bune de dezvoltare și de joacă, în noul an de studii”, a spus liderul PDM.

Vlad Plahotniuc (52 de ani) a crescut în satul Grozeşti, acolo unde părinţii săi s-au mutat când el avea doar 3 luni. În ultimii ani, Plahotniuc a contribuit mult la dezvoltarea localității natale, dar și a întregului raion Nisporeni.

Vedeți mai jos câteva poze de la inaugurarea grădiniței Deceluș:

Plahotniuc s-a întors în satul natal Grozești, unde a fost modernizată grădinița, raionul nisporeni, republica moldova, pdm, partidul democrat

Părinți și copii fericiți, Vlad Plahotniuc s-a întors în satul natal Grozești, unde a fost modernizată grădinița, raionul nisporeni, republica moldova, pdm, partidul democrat

loading...

Comments are closed.