FOTO // Partidul “Renaștere” s-a extins la Dondușeni și Soroca

 

Conferințe raionale de constituire ale Partidului „Renaștere” au avut loc în orașele Dondușeni și Soroca, informează formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

“La Donduşeni s-au adunat 200 de colegi de partid, au fost aleşi 17 membri ai biroului. Întîlnirea s-a dovedit a fi foarte fructuoasă. Am discutat în detalii scopurile și obiectivele noastre, inclusiv cum să facem în raionul Dondușeni viața mai confortabilă. Planurile includ, de exemplu: noi locuri de muncă, asistență pentru busines, atragerea investițiilor.

Sunt sigură că orașul Dondușeni va începe să se schimbe în viitorul cel mai apropiat, întrucît Maxim Melnic, un politician cu multă experiență și suflet, a fost ales președinte al partidului.

La Soroca, organizația teritorială a partidului „Renaștere” este prezidată de Iurie Todereanu, un om care cunoaște toate problemele regiunii sale, dar știe și să rezolve cele mai complicate probleme.

Vreți să schimbați viitorul țării noastre împreună cu noi? Alăturați-vă partidului! Împreună suntem o forță și împreună vom renaște Moldova!”, este comunicatul formațiunii.

Total
0
Shares
Total
0
Share