Social

(FOTO) ”Patrula de informare” își continuă misiunea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 11 iulie curent, peste 100 de copii de la Centrul de reabilitare și recreare al MAI din or. Vadul lui Vodă, au fost familiarizațicu regulile simple de conduită, precum și învățați cum să dezvolte deprinderi pentru identificarea și reducerea riscurilor de victimizare.

Copiii au fost instruiți cu privire la regulile de securitate personală, în traficul rutier, în mediul on-line, consecinţele comportamentului delicvent, riscurile la care sunt expuşi în timpul vacanţei de vară,de angajații Direcției generale securitate publică a IGP, polițiștii Centrului Chinologic,de cei de la Inspectoratul Național de Patrulare și  BPDS „Fulger”, care au implicat copiii în diverse activități și concursuri distractive.

Activitatea respectivă, a avut loc în cadrul Campaniei de informare pentru copii cu genericul “Patrula de informare în acţiune”.

Copiii au primit materiale informative, carnete și stilouri, fiind încurajați să-și noteze toate ideile și sugestiile creative, pe care le vor relata polițiștilor din comunitate la următoarea întâlnire.

 Astfel de activităţi sunt desfăşurate și în alte tabere de odihnă pentru copii din țară, în perioada iunie-august 2017.

 

loading...

Write A Comment