(Foto) Pavel Filip a adunat toți liderii de sectoare PDM într-o ședință la nivel național. Iată ce au discutat

Pavel Filip a adunat toți liderii de sectoare PDM într-o ședință la nivel național, Iată ce au discutat, partidul democrat din moldova, plahotniuc si-a dat demisia, congresul pdm 2019 

Liderul interimar PDM Pavel Filip postat astăzi câteva poze cu președinții organizațiilor teritoriale din Partidul Democrat din Moldova. Filip a spus că partidul pe care-l conduce se pregătește serios de alegerile locale generale care vor avea loc pe 20 octombrie.

“Pregătiri pentru alegerile locale, discuții despre prioritățile partidului și planuri pentru următoarea perioadă. Avem oameni extraordinari în teritoriu, profesioniști și dedicați, cei mai buni aleși locali, iar greșelile pe care le face actuala guvernare doar confirmă acest lucru în fiecare zi. Deja o înțeleg și cetățenii”, a scris Filip pe facebook.

Amintim că în această sâmbătă va avea loc congresul extraordinar PDM în cadrul căruia va fi ales noul lider al partidului. Pavel Filip este principalul favorit la funcția dată. Democrații își propun să facă o reformă amplă pe interior care să conducă la creșterea democrației în partid, la o mai bună conlucrare cu cetățenii, dar și cu partenerii R. Moldova din Europa.

Total
0
Shares
Total
0
Share