(Foto) Pavel Filip: Am avut discuții deschise și constructive cu primarii democrați din raionul Ialoveni

Pavel Filip Am avut discuții cu primarii democrați din raionul Ialoveni, partidul democrat din mdolova, fapte nu vorbe, alianta acum psrm, pdm opozitie, 

Continuă șirul de întâlniri în teritoriu cu membrii Partidului Democrat din Moldova. Sâmbătă, Pavel Filip a participat la Conferința PDM din Ialoveni.

“Am avut discuții deschise și constructive cu primarii democrați, dar și membrii de partid din raion. Am făcut un schimb de păreri despre situația social-politică din țară, cum văd ei viitorul politic al PDM, depășirea greșelilor comise și activitatea formațiunii în opoziție. I-am îndemnat pe primarii democrați să dea dovadă de curaj și determinare, pentru a continua proiectele sociale începute în localități, care nu sunt ale Guvernului Filip sau ale unui partid, dar sunt proiecte pentru OAMENI”, a scris Filip pe facebook.

Liderul interminar PDM a fost însoțit de vicepreședinta Parlamentului Monica Babuc, de președintele raionul Ialoveni Ghenadie Sajin și de fostul candidat la alegerile parlamentare pe circumscscripția 37 Ion Sula.

Amintim că pe 27 iulie va avea loc congresul PDM când va fi aleasă noua conducere a partidului, după ce veche conducere în frunte cu Vlad Plahotniuc și-a dat demisia, odată ce alianța ACUM-PSRM a preluat puterea în stat.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share