Politică

(Foto) Pavel Filip în vizită la Edineț și Ocnița: Oamenii spun că actuala guvernare PSRM-ACUM a adus țara într-un moment dramatic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul interimar al Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip a decis să meargă cu echipa PDM, într-o vizită la Edineț și Ocnița unde a discutat cu localnicii despre situația actuală din țară.

„Azi am tras o fugă până la nord, ca să ne întâlnim cu oameni gospodari de la Edineț și Ocnița.” a menționat Filip pe pagina sa de Facebook.

„Oamenii spun că actuala guvernare PSRM-ACUM a adus țara într-un moment dramatic, ocupându-se de răfuieli politice și dând afară profesioniști cu experiență. Oamenii sunt, pe zi ce trece, tot mai dezamăgiți de tot ce se întâmplă.”

Totodată fostul premier a ținut să menționeze că „Echipa #PDM are oameni extraordinari, care știu să muncească și să construiască proiecte frumoase pentru cetățeni. Și vom demonstra acest lucru la alegerile locale.”

Amintim că pe 7 septembrie va avea loc congresul extraordinar al partidului în cadrul căruia va fi ales noul lider al PDM.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, cer şi în aer liber

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni stând jos şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni stând jos şi interior

Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni stând jos şi interior

loading...

Comments are closed.