Alte știri

PDM s-a lansat oficial în cursa electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

PDM s-a lansat astăzi oficial în campania electorală. Preşedintele PDM, Pavel Filip, a declarat la ceremonia de lansare că pentru Partidul Democrat FAPTELE VORBESC. În 3 ani cât Republica Moldova a fost condusă de Guvernul PDM (2016-2018), ţara s-a mişcat înainte: s-au construit Drumuri Bune, s-au reparat şcoli şi grădiniţe, tineri şi-au cumpărat mai uşor Prima Casă, salariile şi pensiile au crescut, pensionarii au primit ajutoare de sărbători, scrie în comunicatul formațiunii.

„Noi vrem să repornim motoarele economice, noi vrem să dăm un ”restart” ţării. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetăţeni, partidul care are oameni cu pregătirea şi experienţa necesară pentru a conduce şi administra o ţară. PDM este partidul care ştie cum şi are un plan pentru a reconstrui ţara”, a spus Pavel Filip.

Liderul democrat i-a îndemnat pe cei care încă mai stau pe gânduri azi, să aleagă ALTFEL, să aleagă alternativa pentru show-uri şi populisme, să alegă o echipă de oameni profesionişti şi bine pregătiţi, să aleagă PDM.

„Avem tot ceea ce ne trebuie ca să învingem în această campanie: avem oameni, avem echipă, avem experienţă. Ştim cum să construim MOLDOVA ALTFEL. Moldova merită altfel de politicieni. Mergem la alegători ca să-i îndemnăm să aleagă FAPTELE şi realizările concrete, pentru că pentru noi FAPTELE VORBESC!”, a conchis Pavel Filip.

loading...

Comments are closed.