Social

(foto) Peste 200 de tineri democrați au participat în acest week-end la Trofeul Democrației

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 200 de tinerii din Chişinău au luptat în acest weekend pentru „Trofeul Democraţiei”. Evenimentul s-a desfăşurat la o bază de odihnă din satul Holercani, raionul Dubăsari, şi a reunit simpatizanți și membri ai tineretului democrat din toate sectoarele. Timp de două zile, aceştia au concurat la mai multe probe sportive chiar pe malul râului Nistru şi s-au distrat cum ştiu mai bine. Cele mai aprige lupte s-au dat pe terenurile de fotbal şi volei.

Cei prezenţi spun că sportul şi spiritul de echipă îi dezvoltă. În cadrul Trofeului Democrației au avut loc competiții între sectoare la volei, fotbal, fifa 2018 și Quiz, un joc intelectual.

Tinerii au rămas impresionați de acest eveniment. Pentru unii din ei acest eveniment a fost primul de acest gen. Anume aceștia și au rămas cei mai entuziasmați de cele întâmplate.

La finalul fiecărei zile, tinerii au avut posibilitatea să discute cu reprezentanţi ai formaţiunii care promovează democraţia. Aceştia le-au oferit sfaturi despre cum pot prospera în domeniul politic.

Deputatul Veaceslav Nedelea, prezent la acest eveniment a caracterizat Trofeul Democrației ca fiind o simbioză dintre școlarizare politică și competiții sportive care mobilizează tinerii și îi învață să muncească în echipă. Aspect foarte important pentru orice organizație politică.

Tinerii Democrați au aflat multe lucruri noi de la seniorii partidului care la rândul lor au fost mereu bucuroși de a împărtăși cunoștințele cu tinerii dornici de a afla multe lucruri noi.

Trofeul Democraţiei” este la a 7- ediţie. La sfârşitul lunii august va avea loc etapa naţională, la care vor participa în jur de 2000 de tineri democraţi din toată ţara.

loading...

Comments are closed.