Alte știri

(foto) Peste 30 de mii de oameni sunt în PMAN pentru a apăra ordinea constituţională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 30 de mii de oameni din toată ţara s-au adunat acum în Piaţa Marii Adunări Naţionale la un protest paşnic, pentru a apăra ordinea constituţională a Republicii Moldova, condamnând  ferm orice act de trădare de Patrie.

Protestatarii au cerut demisia imediată a lui Igor Dodon pentru trădare de ţară, finanţarea ilegală din exterior a partidului său şi uzurparea puterii în stat.

Preşedintele PDM Vlad Plahotniuc, care a ieşit în faţa mulţimii, i-a îndemnat pe oameni să fie solidari şi hotărâţi, pentru a  proteja ţara de o grupare de politicieni iresponsabili, care încearcă să o captureze prin votarea ilegală a legilor în Parlament şi prin încercarea să preia cu forţa instituţiile statului.

”Este o lovitură de stat coordonată de Igor Dodon, omuleţul verde, condus din afara ţării, care încă îşi imaginează că este preşedintele Republicii Moldova. El nu mai este preşedintele legitim al Republicii Moldova pentru ca: are nevoie de aprobare din afara ţării pentru tot ce face, şi cel mai grav, a încercat, propunând federalizarea, să vândă ţara! După asta, Dodon trebuie să demisioneze imediat, noi trebuie să mergem la alegeri anticipate parlamentare dar şi prezidenţiale concomitent, iar el şi Partidul Socialiştilor să plece în istorie”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Singura soluţie rămasă după acest haos creat de PSRM şi ACUM este ca politicienii să se întoarcă la popor, iar poporul in alegerile anticipate  din 6 septembrie să decidă pe cine mai trimit în Parlament, a punctat liderul democrat.

Miting pașnic de susținere a ordinii constituționale în Piața Marii Adunări Naționale, pdm plahotniuc,

loading...

Comments are closed.