Alte știri

(foto) Peste 60 de mii de membri ai Partidului ȘOR primesc cadouri de Paști

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 60 de mii de membri ai Partidului Politic “ȘOR” din toată țara sunt felicitați în aceste zile cu Sfintele Sărbători de Paște. Reprezentanții organizațiilor teritoriale ale formațiunii vor merge cu cadou și felicitare în casa fiecărui membru de partid. În unele orașe și sate merg și liderii formațiunii pentru a felicita oamenii, care sunt surprinși de gestul Partidului “ȘOR”.

În orașul Orhei și în satele din vecinătate, împreună cu membrii de partid a mers și vicepreședintele formațiunii, deputata Marina Tauber, din casă în casă pentru ași exprima recunoștința și stima față de cei care cred în Partidul “ȘOR” și echipa lui.

”Cu mare plăcere îi felicităm pe toți membrii noștri de partid, dar și pe toată lumea cu sfintele Sărbători de Paște. Le dorim la toți multă sănătate, multă dragoste, fericire și fie ca sărbătorile sfinte să le aducă doar bucurii, doar zâmbete, liniște sufletească, pace în familie și în case. Sperăm că anul acesta sărbătorile sfinte, sărbătorile religioase o să aducă pace, liniște, stabilitate și dezvoltare și în țara noastră. Mai ales că Partidul Politic “ȘOR”, pe care am onoarea să-l reprezint, depune zilnic eforturi pentru a face ceva concret pentru oameni”, a declarat Marina Tauber.

Oamenii sunt bucuroși de atitudinea pe care o are Partidul “ȘOR” față de ei, dar și în același timp sunt plăcut surprinși de felicitările frumoase și de tradiționalul cozonac cadou.

”Eu cu soția suntem foarte mulțumiți că Partidul “ȘOR” ne poartă cinste și ne ajută în toate. La noi nu a fost niciodată așa ceva, niciodată nimeni nu a avut grijă de pensionari”, a menționat Ilie Dascăl, locuitor din Orhei.

”Mulțumim domnului ȘOR pentru tot ce face pentru noi, bătrânii. Suntem foarte bucuroși că el pe noi ne ajută. Tot ce a făcut pentru toți orheienii este de mare preț”, a spus Maria Gâlcă, locuitoare a satului Piatra, Orhei.

Nu este pentru prima dată când reprezentanții Partidului “ȘOR” își exprimă recunoștința față de membrii formațiunii prin gesturi frumoase și cadouri oferite cu ocazia zilelor de naștere sau a sărbătorilor naționale și religioase. În prezent, Partidul Politic “ȘOR” numără peste 60 de mii de membri, fiind cea mai tânără formațiune politică din țară. În urma scrutinului parlamentar din acest an, partidul “ȘOR” a acces pentru prima dată în Legislativ, la doar trei ani de la fondare.

loading...

Comments are closed.