Externe

(foto) Pizza gratis toată viața pentru sute de ruși. Ce trebuiau să-și tatueze doritorii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tatuaj. 100 de ani. 10.000 de pizze gratuite. Așa sună anunțul cu care o pizzerie încearcă să se promoveze în Rusia.

Campania numită „Domino’s Forever” a avut loc săptămâna trecută în Rusia și le oferea celor care își făceau un tatuaj cu logo-ul Domino’s, într-o zonă vizibilă, pizza gratuită toată viața, scrie BBC.

Anunțul a fost făcut pe Facebook și internauții erau informați că vor primi un maximum de 100 de pizza pe an, timp de un secol, iar numărul total al pizzelor nu trebuie să fie mai mare de 10.000.

Dar ca să se bucure de atât de multe, cei înscriși ar trebui să depășească media speranței de viață a rușilor, scrie digi24.

După ce pagina de Facebook a pizzeriei a fost inundată cu mesaje și fotografii cu tatuaje, organizatorii campaniei au adăugat reguli stricte legate de locul tatuajului, care trebuia să fie foarte vizibil și trebuia să aibă o lungime de cel puțin 2 centimetri.

Cu toate astea, rușii nu au fost descurajați și pozele cu tatuaje continuau să curgă, astfel încât lanțul de pizzerii a anunțat că doar primii 350 de oameni care postează o fotografie cu tatuajul lor pe rețelele de socializare beneficiază de promoție.

Prieteni, aveam deja 350 de participanți. Nu mai primit tatuaje noi. Dacă vă aflați acum într-un salon de tatuaje, vă vom include în lista participanților. Dar așteptăm pozele până la 12:00 astăzi. Cei care intenționați să faceți tatuajele în altă zi, vă recomandăm să anulați programările pentru că nu vom putea să vă includem”, au transmis reprezentanții Domino’s Rusia pe Facebook.

O femeie care este intrat în lista celor care vor primi pizza gratis toată viața spune că a meritat și că a beneficiat deja de două ori de promoție.

loading...

Comments are closed.