Economic

(FOTO) Plahotniuc: Bucurii, amintiri, dor de casă și de-ai mei: pe toate le-am trăit astăzi alături de elevii și profesorii de la Școala din Grozeștiul meu natal

Pinterest LinkedIn Tumblr

De 1 septembrie, liderul PDM Vlad Plahotniuc a ținut să fie alături de elevii și profesorii din satul natal.

„Aici am învățat primele lecții, aici am descoperit primii eroi din povești și aici am avut parte de cei mai buni dascăli. Ce emoții mă copleșesc să îi revăd astăzi și să le pot mulțumi pentru cum m-au format”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de facebook.

Și lidera PAS a postat un mesaj de pagina sa de facebook. Ea a scris că sistemul educațional din Republica Moldova nu trebuie sărbătorit, din cauza lipsei de cadre didactice în sistem. Amintim că Maia Sandu a fost Ministră a Educației în Guvernul Filat; ea făcut remarcată datorită mai multor lucruri: instalarea camerelor de supraveghere în sălile de BAC, închiderea mai multor gimnazii și liceie, precum și aderarea tuturor rectorilor universităților din Republica Moldova la PLDM, partid din care făcea parte la acea vreme actuala lideră a PAS.

Plahotniuc le-a dorit elevilor și profesorilor succes în noul an! Începând de azi, Guvernul Republicii Molodva a majorat salariile profesorilor cu 11%.

loading...

Write A Comment