Politic

(Foto) Plahotniuc la Spitalul Clinic Republican: Salariul mediu lunar al personalului s-a mărit cu 56% în timpul guvernării PDM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Salariul mediu lunar al personalului de la Spitalul Clinic Republican s-a mărit cu 56% în timpul guvernării PDM, față de anul 2015. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în cadrul unei întîlniri electorale cu medicii din Capitală.

Tot cu sprijin guvernamental, s-au achitat datoriile instituției, s-a reparat blocul alimentar, care fusese lăsat într-o stare deplorabilă, iar pacienții nu mai sunt nevoiți să își cumpere singuri medicamentele.

„Medicii și conducerea spitalului m-au invitat la prezentarea raportului de activitate pentru a vorbi despre viitor. Au nevoie de sprijin pentru a deschide o secție pentru cardio-chirurgia nou-născuților, pentru a repara 4 săli de operații și multe altele. Alegerea de a discuta despre aceste lucruri anume cu noi este dovada încrederii pe care ne-o acordă. Știu că în Partidul Democrat vor găsi mereu o echipă care se îngrijește de sănătatea oamenilor și a întreg sistemului medical”, a spus liderul PDM.

Mai jos vedeți câteva poze de la întâlnirea lui Vlad Plahotniuc cu angajații de la Spitalul Clinic Republican. Medicii au acordat întrebăriile lor către democrați, iar aceștia au venit cu răspunsuri.

loading...

Comments are closed.