Politic

(Foto) Plahotniuc la Termoelectrica: instituția va continua să beneficieze de investiții pentru modernizare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PDM Vlad Plahotniuc a efectuat o vizită la Termolectrica, unde a avut discuții cu conducerea întreprinderii dar și cu angajații care muncesc aici zi de zi. Plahotniuc a fost însoțit de ministrul Economiei, Chiril Gaburici.

„Ȋmi plac oamenii care muncesc și prioritatea PDM la guvernare a fost să le asigurăm tuturor condiții mai bune de lucru și venituri decente. Le-am dat asigurări angajaților Termoelectrica pe care i-am întâlnit că instituția va continua să beneficieze de investiții pentru modernizare și creșteri de salarii”, a declarat liderul PDM.

„Eu spun mereu că mai este mult de lucru, ce am reușit să facem până acum este doar un început important. Nimeni nu poate nega că guvernarea democrată a scos această țară din criză, a adus stabilitate și a început să ducă lucrurile înspre bine”, a adăugat Plahotniuc.

Sloganul electoral al Partidului de Democrat din Moldova la alegerile din 24 februarie este FAPTE, NU VORBE! Acest mesaj îndeamnă alegătorii să judece politicienii după ceea ce au realizat, nu după ceea ce promit.

Societatea pe Acţiuni „Termoelectrica” este principalul producător și furnizor de energie electrică şi termică în orașul Chișinău și suburbiile capitalei.

loading...

Comments are closed.