Politic

(foto) Platforma DĂ replica lui Ungureanu: Un nou protest la km 0 din Chișinău, împotriva candidaților Silvia Radu și Ion Ceban

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma DA se pare că a venit cu o replică la protestul inedit din această dimineață organizat de jurnalistul Vadim Ungureanu. O susținătoare a Platformei DA și PAS a venit la Km 0 din Chișinău cu o pancardă pe care este scris „Silvia Radu la gunoi, Ion Ceban la stână”.

Acesta este al doilea protest pe ziua de azi în același loc. Primul protest a fost organizat azi dimineață de Vadim Ungureanu, care a instalat un monument cu „Năstase care face pipi” la kilometrul zero al capitalei.

Supărat pe faptul că Andrei Năstase nu s-a ținut de cuvânt și nu a inclus în programul său electoral problema WC-urilor publice din Chișinău, jurnalistul i-a făcut candidatului PAS, PLDM și Platforma DA un monument copie a celebrei sculpturi din Bruxelles „Manneken Pis”.

Andrei Nastase, Vadim Ungureanu, Nastase chiroscos, PPDA, problema WC-urilor publice din Chisinau, Platforma DA, PAS, Maia Sandu

Ulterior jurnalistul protestar a fost reținut de către Poliție pentru faptul că a instalat acest monument.

loading...

Comments are closed.