Actualitate

FOTO // Ploaia de ieri a făcut ravagii în capitală. Cum intervine primăria

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ploaia de ieri a făcut pagube în capitală. Printre consecințe se numără și unele guri de captare inundate. Autoritățile municipale astăzi au intervenit pe fiecare stradă din municipiu și lucrează la înlăturarea consecințelor lăsate de ploaia puternică care a spalat mai multe străzi și trotuare, transmite Telegraph.md

Potrivit primarului capitalei, lucrările au început ieri și continuă și la această oră.

„Ieri, nivelul apei s-a ridicat pe anumite porțiuni de drum din motiv că canalizarea pluvială în oraș e calculată la 15 l/m² de apă, însă noi am avut local 22-23l. Cu toate acestea toate gurile de captare sunt verificate și curățate,” se arată într-un mesaj postat de către primarul capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

În legătură cu anunțul meteorologilor despre potențialele ploi care urmează să cadă astăzi și mâine, Ion Ceban a îndemnat cetățenii să fie cât mai responsabili și prudenți.

„Totodată, potrivit serviciului hidrometeorologic de stat, va ploua și astăzi, dar și zilele următoare, rog cetățenii să fie prudenți când ies în oraș și să nu parcheze mașinile sub copaci. Serviciile responsabile sunt la datorie,” a conchis primarul Chișinăului.

Citește și: Ajutor de șomaj în perioada stării de urgență: Câți cetățeni îl primesc

loading...

Comments are closed.