Alte știri

FOTO // Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica cadavrul unei femei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații, solicită ajutorul cetăţenilor în identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit data de 12 decembrie curent.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16 – 20 ani, înălțimea 1. 65 cm, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

În context, oamenii legii se adresează tuturor cetăţenilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise ce pot coincide cu cele ale persoanelor dispărute fără veste, să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

Poliția îndeamnă cetățenii să atragă atenția asupra modelului cerceilor depistați, iar în cazul în care cunosc careva rude care ar purta acest model, să îi contacteze pentru a se convinge că sunt bine.

Citește și: Adunau bani pentru ”obșeac”. Doi mebri ai unei oraganizații criminale, cercetați pentru șantaj

loading...

Comments are closed.