Externe

(foto) Potap și Nastea Kamenschih au decis să se căsătorească în taină! Detalii secrete despre eveniment

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe invitații, nu este indicat numele nici a mirelui și nici a miresei, dar textul din aceasta dă de înțeles despre cine este vorba.

Interpreții ucraineni Aleksei Potapenco (Potap) și Nastya Kamenschih, despre care se zvonește de mult timp că ar avea o idilă, în taină au transmis prietenilor invitații codate la nunta lor. Presa rusă scrie că ceremonia urmează să aibă loc la data de 23 mai.

Pe invitații nu este indicat nici un nume, dar textul de pe aceasta, dă de înțeles că este vorba anume despre acești doi artiști.

„În sfârșit ursul bun și-a găsit pietricica scumpă (n.r. numele Kamenskih provine de la cuvântul piatră). Dar haideți să păstrăm acest lucru în secret”, se spune în invitație.

Evident că ursul bun este Potap, iar pietricica scumpă este Kamenschih. La fel, pe invitații apare și stema noii familii: simbolul Kievului (castanii, ei fiind originari din acest oraș), dar și note muzicale, care simbolizează activitatea lor. Pe lângă acestea, apar și literele P și K, ce înseamnă Potap și Kamenschih.

loading...

Comments are closed.