Alte știri

(Foto) Premiul de 100 000 de lei promis de Vlad Plahotniuc, a ajuns la fotbalistul Vladimir Ambros!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înaintea meciului dintre Moldova și campiona mondială Franța, pentru a motiva echipa națională să lupte cu toate forțele, liderul PDM Vlad Plahotniuc a promis câte un premiu consistent fiecărui fotbalist moldovean care va marca în poarta francezilor. Unicul gol al moldovenilor în acest meci a fost bătut de către atacantul Vladmir Ambros, iar azi el a primit un voucher de 100 de mii de lei din partea Fundației de caritate Edelweiss.

„Vladimir Ambros și-a câștigat săptămâna trecută aplauzele tuturor moldovenilor prin determinarea cu care a luptat până în ultima secundă. Golul marcat în poarta Franței a fost pentru noi dovada că echipa națională este una cu jucători ambițioși, care merită susținerea noastră. Voucherul de 100.000 de lei, din partea Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a ajuns astăzi la Vladimir Ambros. Îi urăm cât mai multe meciuri frumoase și reușite pe teren”, a spus directorul executiv Edelweiss, Lidia Cucoș.

La evenimentul de premiere, alături de jucător, au fost prezenți și selecționerul echipei naționale Alexandru Spiridon împreună cu președintele Federației Moldovei de Fotbal, Pavel Ciobanu.

Precizăm că Ambros (numărul 18 pe tricou) a declarat anterior că se află într-o situație financiară bună, de aceea va dona acești bani pentru copii nevoiași din Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.