(Foto) Primarul Ilan Șor spală cu șampon străzile din orașul Orhei 

Primarul Ilan Șor spală cu șampon străzile din orașul Orhei, partisul sor, primari din moldova, shor si jasmin 

La Orhei drumurile se spală cu șampon. Ilan Sor spune că ca zilnic 6 tractoare curață străzile în acest fel. Pe site-ul primariei Orhei se arată că cele şase tractoare noi au fost dăruite municipalităţii de Asociaţia Obştească „Pentru Orhei”, la solicitarea primarului.

„Considerăm că municipiul Orhei este nu doar cel mai frumos, dar și cel mai curat oraș din Republica Moldova. În urma inițiativei primarului Ilan Șor, Asociația „Pentru Orhei” a dăruit aceste 6 tractoare care sunt dotate cu toate tehnica necesară pentru curățarea orașului  – mături, utilaje pentru spălat, iar iarna pot curăța zăpada”, susține viceprimarul de Orhei, Reghina Apostolova.

Amintim că în ultimii trei ani, odată cu preluarea de către Ilan Șor a mandatului e primar de Orhei, orașul a cunoscut transformări importante – zeci de km de străzi au fost reparate, au fost amenajate parcurile și zonele verzi, au fost construite terenuri sportive, iar străzile sunt iluminate în totalitate. Ultimul proiect al lui Ilan Șor pentru amenajarea orașului este „Operațiunea curtea”, care își propune să reabiliteze toate curțile blocurilor cu multe etaje din oraș.

Ilan Șor spală cu șampon străzile din orașul Orhei, partidul sor

Premieră pentru Moldova, Străzile din Orhei sunt spălate cu șampo, 6 utilaje noi sunt implicate la curățarea străzilor

Total
0
Shares
Total
0
Share