(Foto) Primarul Ruslan Codreanu: De 36 ore toți cei 600 de colegi ai noștri lucrează fără întrerupere!

Ruslan Codreanu. De 36 ore toți cei 600 de colegi ai noștri lucrează fără întrerupere, primaria chisinau, iarna in moldova, curatarea drumurilor moldova, iarnuarie 2019, guvermul filip, pdm plahotniuc 

Ninsoarea ambundentă din ultimele ore creează probleme de circulație rutieră atât șoferilor cât și drumarilor. De 36 ore toți cei 600 de anagajați ai Primăriei Capitalei responsabili de curățarea drumurilor în oraș lucrează fără întrerupere. Anunțul a fost făcut cu câteva minute în urmă de primarul Chișinăului, Ruslan Codreanu.

“De 36 ore toți cei 600 de colegi ai noștri lucrează fără întrerupere, cu cîteva ore de odihnă între ture. De asemenea, a fost contractată și tehnică adițională. Colegi, Vă mulțumesc”, a spus Ruslan Codreanu.

Pe străzile din capitala se circulă destul de dificil din cauza ninsorii abundente. Autospecialele pentru deszăpezire nu reușesc să curățe străzile pentru ca zăpada se asterne inapoi foarte repede. Spre exemplu, pe bulevardul Cantemir din capitală se circulă în condiții de iarna. Mai multe autospeciale insoțite de mașini ale Poliției au intervenit pentru a curăța stratul de zăpadă.

Șoferii din Moldova sunt îndemnați de autorități să se abțină astăzi de la călătorii, cel puțin până la ora 15:00, când ninsorile vor înceta.

Briefing susținut de Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, primaria chisinau, ppem iurie leanca

Total
0
Shares
Total
0
Share