Social

(Foto) Proaspetele mămici din Cahul şi bebeluşii lor au primit cadouri de la Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La maternitatea din Cahul, luna lui Cuptor a umplut saloanele de scâncete de nou născuţi şi bucurie de părinţi. Echipa Edelweiss a ajuns în mijlocul acestei atmosfere încărcate de soare şi zâmbete, cu daruri pentru cei mici şi pentru mămici şi cu acelaşi „Bun venit pe lume!”, spus din suflet.

Patricia, Mateo şi Marc sunt trei dintre micuţii care au văzut pentru prima dată lumina zilei la această maternitate. Mămicile lor îi sorb din priviri şi îi prezintă mândre, pentru ca toată lumea să vadă ce copilaşi minunaţi au adus pe lume. Patricia are trei kilograme şi 600 de grame, s-a născut la ora şase şi şase minute, iar după cum se spune în popor, toate aceste coincidenţe legate de cifra şase, cu siguranţă sunt semn de viaţă norocoasă.

Marc este pentru mămica lui un dar tare mult dorit şi aşteptat, iar cutia cadou primită din partea Edelweiss îi va ajuta să se poată bucura de primele zile împreună, fără grijă. „Foarte tare ne bucurăm pentru că, într-adevăr, darurile pentru micuţi sunt foarte necesare. Sunt tot de ce are nevoie. Pentru Marc e primul cadou”, a spus Corina, mama micuţului Marc.

Ina Milea este şi ea o proaspătă mămică fericită să primească în familie un nou membru, dar şi sprijinul din partea Fundaţiei, despre care spune că îi va fi de mare folos în primele zile.„Un ajutor de la cineva contează foarte mult în aceste momente. Suntem foarte bucuroşi, este un dar foarte binevenit”, a spus mama.

Directorul Spitalului Raional Cahul, Oleg Creciun, a povestit mai multe despre reacţia mamelor la primirea cutiei cadou. Mulţumeşte Fundaţiei pentru extraordinarul proiect „O nouă viaţă” care se desfăşoară cu succes, de atâta vreme, la maternitatea pe care o conduce. „Atunci când mamele deschid cutia şi văd cât e de complex acest ajutor, cât e de bine gândit şi cât de mult le vor fi de folos aceste produse, se bucură foarte mult”, a spus medicul.

Campania Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, „O nouă viaţă”, a fost extinsă la maternitatea din Cahul în urmă cu peste un an. De atunci, peste 1500 de mame care au născut aici au primit cutia cadou cu produse de primă necesitate pentru îngrijirea nou născuţilor.

Prospetele mămici din Cahul şi bebeluşi lor, au primit cadouri de la Fundația lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, pdm, partidul democrat, 

loading...

Comments are closed.