Economic

(Foto) Producătorul care nu-și mai poate vinde laptele, a fost vizitat de Pavel Filip. Problema a fost rezolvată!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fermierul din Orhei, care s-a plâns că nu își poate comercializa produsele lactate în Chișinău din cauza primarului interimar, a fost vizitat de premierul Filip și ministrul Agriculturii. Pe pagina de Facebook, producătorul de lapte le mulțumește că ei s-au implicat în rezolvarea problemei.

„Mulțumim dlui Pavel Filip, Prim-ministru al Republici Moldova, dlui Nicolae Ciubuc, Ministru al Agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, consilierilor Prim-ministrului, dnei Angela Munteanu și dlui Ion Lupan, Directorului general ANSA, dlui Ion Sula și tuturor celor care au fost și sunt alături de noi și nu in ultimul rând consumatorilor fideli și in deosebi dlui Vasile Costiuc! Am fost auziți și implicarea dumneavoastră este una fundamentala in soluționarea problemelor cu care ne confruntam!”, se arată în mesajul postat pe pagina BioMilk. 
 
Amintim că bărbatul susținea că primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, i-ar fi retras autorizațiile și schemele de amplasare a magazinelor mobile în Chișinău, iar datoriile depășesc suma de 4 milioane de lei. Fermierul a cerut public ajutor de la Pavel Filip.
loading...

Comments are closed.