FOTO // Proiectele lui Ilan Șor continuă în Găgăuzia: În Etulia a apărut un teren de joacă și o zonă pentru plimbări

În Etulia a apărut un teren de joacă și o zonă pentru plimbări: proiectele lui Ilan Șor continuă în Găgăuzia. Echipa lui Ilan Șor continuă să investească masiv în amenajarea terenurilor de joacă și a spațiilor de a distracții pentru copii. În Etulia a fost amenajat un teren de joacă modern pentru copii, fiind reabilitat și spațiul adiacent al acestuia. Localnicii așteptau de mulți ani implementarea unui astfel de proiect.

Bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a declarat la evenimentul de deschidere a noului teren de joacă că acesta nu este singurul proiect implementat în localitate.

„În Etulia am deschis nu doar acest teren de joacă, ci și un proiect de infrastructură important. Pe strada Lenin din centrul satului a fost instalat pavaj pe o suprafață de 650 de metri”, a spus Evghenia Guțul.

Administrația locală din Etulia susține că pentru executarea unui astfel de proiect, autoritățile ar fi fost nevoite să adune bănuț cu bănuț timp de trei ani de zile, însă datorită bașcanului Evgenia Guțul și a echipei lui Ilan Șor, realizarea acestui proiect a fost posibilă în termen foarte scurt. Locuitorii comunei sunt extrem de recunoscători pentru faptul cineva are grijă și de localitatea lor.

„Copii au unde ieși să se odihnească. Este o idee foarte bună”, a spus o locuitoare a satului.

„Uitați-vă cât de bucuroși sunt copii, cât de mult aveau nevoie de un loc unde să se poată distra. Vă mulțumim din suflet”, a spus o mamă.

„Când merg spre casă de la școală, de fiecare dată mă opresc pe la acest teren de joacă. Eu sunt foarte bucuros”, a spus un elev de clasa întâi.

Totodată, în localitate a fost amenajat și o zonă pentru plimbări, cu o lungime de 650 de metri. Trotuarul a apărut pe strada centrală a localității – Lenin. După câștigarea alegerilor, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, a declarat că proiecte de infrastructură vor fi implementate în fiecare localitate din autonomie.

Ilan Șor a dat asigurări că în regiune va fi construit și parc imens de distracții cu atracții gratuite – GăgăuziaLand, construcția căruia a și început deja.

Total
0
Shares
Total
0
Share