Alte știri

(Foto) Protestatarii care au declarat greva foamei, au înoptat în faţa Parlamentului: Dodon în Siberia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Protestatarii care au declarat greva foamei pentru a obţine demisia preşedintelui Igor Dodon au rămas şi pe parcursul nopţii în corturile intalate în fața Parlamenului. Aceştia nu au avut decât apă cu ei, relatează Publika.md. 

În fața Parlamentului, jurnaliștii l-a găsit și pe Dumitru Munteanu, un pensionar de 86 de ani care a dat dovadă de patriotism şi s-a alăturat grevei în speranţa ca Igor Dodon să fie tras la răspundere pentru că a pus Moldova pe tavă Rusiei. „Toată noaptea vom sta și vom sta și cât a trebui. E o rușine să avem așa cârmă în fruntea statului, e o rușine să ai niște hoți și mincinosi în funcția de președinte”, a spus Dumitru Munteanu, pensionar.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Luați exemplu și arătați tuturor moldovenilor cum acest bătrân a venit să lupte împotriva trădătorului Dodon. Unde sunt restul cetățenilor? Am venit aici din solidaritate pentru acești oameni, sunt împotriva acestui președinte și sunt gata să-l închid și să-l trimit în Siberia pentru că a trădat tot poporul”, a menţionat un alt protestatar.

Din momentul în care au anunţat greva foamei, oamenii nu au fost consultaţi de niciun medic:
„- Nu a fost nimeni.
– Nu a fost nici un medic?
– Noi nici nu am solicitat nici un medic, dar scopul este exact același, dorim demisia lui Igor Dodon președintele care este la noi. Una, două fuge la Moscova, una, două la Moscova, el este trădător de țară”.
 
Protestatarii spun că vor lupta până la capăt: „Până la urmă a să stăm aici, o să ținem greva foamei, eu nici n-am pus apă de ieri în gură, nici mâncare nu pun, și iată așa am să merg până la urmă, până nu dizolvăm parlamentu ăsta, nouă nu ne trebuie așa parlament”, a declarat un bărbat.
loading...

Comments are closed.