Alte știri

FOTO // PSRM a instalat primele bannere electorale: ”Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a instalat primele bannere electorale, informează Telegraph.md, cu referire la fotografiile publicate de Radar Politic.

Prin bannerele afișate, care nu pot fi considerate dispozitive de publicitate în campania electorală, socialiștii transmit că ”Moldova este în pericol” și că ”Nu dăm țara străinilor”.

Acest mesaj electoral a fost întărit astăzi și de către Igor Dodon. Șeful PSRM a atenționat că accederea dreptei la putere înseamnă cedarea Moldovei pe mâinile străinilor, iar Soros, americanii și alte forțe străine vor guverna aici în locul moldovenilor.

”Dacă vine dreapta la putere, atunci vor majora vârsta de pensionare, statul trece sub control extern – o să dirijeze aici ONG-urile, Soros, americanii și europenii, numai nu moldovenii”, a declarat liderul socialist.

”Dacă vin ăștia cu Harvardul, care umblă cu gentuțele în spate, și preiau puterea, va fi haos total. O să ne descurcăm și în această situație, am mai văzut noi diferiți – care se considerau mari și tari, dar țara este în pericol”, a atenționat președintele PSRM, lansând îndemnul consolidării partidelor de centru-stânga, pentru a proteja interesul național.

loading...

Comments are closed.