Alte știri

(foto) Recent reparată la socilitarea locuitorilor, o trecere subterană din Chișinău a fost vandalizată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trecerea subterană de pietoni de la orășelul aeroport, a fost vandalizată de către un grup de necunoscuți. Poza de la fața locului a fost postată de către un internaut pe grupul „Orașul fără maxi-taxi” de pe Facebook.

Oamenii spun în comentarii că moldovenii nu sunt în stare să prețuiască nimic, pentru că această trecere subterană nu are nici 4 săptămâni de când a fost renovată și dată în exploatare. Alții spun că e foarte probabil că tot aceste persoane, care au vandalizat trecerea subterană, vor spune că de vină pentru situația din țară e mereu de vină conducerea, când ei nu sunt în stare să prețuiască un bun ce li se oferă.

Menționăm că la data de 8 mai, a fost reconstruit integral pasajul subteran din orășelul aeroport. Toate cheltuielile pentru acest lucru și l-a asumat compania Avia Invest. Inițiativa a avut-o membrul Consiliului de administrație a companiei Avia Invest, Petru Jardan, care a fost ales în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, din partea Partidului Șor.

Sursa poza: Facebook/Vassy Sam

loading...

Comments are closed.