(foto) Recunoscători pentru un teren de joacă, locuitorii comunei Bubuieci au primit-o călduros pe Silvia Radu

silvia radu campanie electorala, silvia radu chisinau, comuna bubuieci, suburbii chisinau, bubuieci teren de joaca, teren de joaca suburbii, candidati alegeri chisinau, candidat independent, silvia radu partid
 

Candidatul independent pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Silvia Radu a vizitat comuna Bubuieci.

În cadrul vizitei sale, fostul primar interimar a mers și la terenul de joacă pe care l-a construit aceasta cu ajutorul unui antreprenor în cadrul campaniei “Fă ceva bun pentru Chișinău”. Silvia Radu mărturisește că a fost primită călduros de localnici, aceștia fiind recunoscători pentru terenul de joacă de care se pot bucura în prezent.

Candidatul la funcția de primar menționează că este important ca Primăria capitalei să fie depolitizată. “Trebuie să depolitizăm Primăria Municipiului Chișinău, trebuie să ne luăm Primăria înapoi. E de ajuns cât ea a fost în slujba politicienilor. Primăria trebuie să fie în slujba oamenilor, să lucreze pentru ei, să rezolve problemele orașului și nicidecum să rezolve problemele politicienilor.” a declarat Silvia Radu.

Amintim că alegerile locale noi vor avea loc la data de 20 mai curent. În cursa electorală s-au înscris 12 candidați dintre care 11 înaintați de partide politice și doar Silvia Radu va figura în buletin ca fiind candidat independent.

Sursă poze: Facebook/Silvia Radu
Total
0
Shares
Total
0
Share