(foto) S-au certat? Maia Sandu l-a TĂIAT pe Andrei Năstase din poza sa!

maia sandu si andrei nastase, proteste blocul acum , conflict maia si andrei, maia sandu si nastase s-au certat, maia sandu blocul acum, alianta pas si platforma da, alianta acum si socialistii
 

Un nou conflict în conducerea blocului ACUM? Anume acest lucru s-ar părea că se întâmplă între cei doi lideri, Andrei Năstase și Maia Sandu. Lidera PAS a decis că mai bine-ar fi să îl taie din poză pe Andrei Năstase, dintr-un motiv necunoscut.

Astăzi, membrii și simpatizanții blocului ACUM au organizat un flashmob. După acesta, co-președintele blocului ACUM a făcut o postare pe Facebook, atașând și o poză de la fața locului. Un lucru straniu este însă că poza a fost tăiată în așa fel încât în ea să nu apară și celălalt co-președinte, Andrei Năstase.

De menționat este faptul că, pe mai multe pancarte care au fost astăzi în centrul capitalei aduse de un grup de tineri, Maia Sandu era rugată să facă “divorțul” politic de Andrei Năstase, unul din mesaje sunând în felul următor “Maia, lasă-te de Satana!” iar ca Satana era prezentat Andrei Năstase având coarnele cunoscutului personaj din mitologia creștină.

Probabil Maia Sandu a ținut cont de sfaturile tinerilor, sau poate există un conflict de interese între cei doi și această alianță este mult mai șubredă decât credeam noi. Un alt argument în favoarea existenței acestui conflict este lipsa știrilor despre Maia Sandu la postul de televiziune JurnalTV, totodată, nici pe site-ul instituției media, decât cu rare ocazii putem să vedem știri cu Maia Sandu în rolul principal.

23 mai protest un fata guvernului blocul acum, maia sandu lasa-te de satana, pas cu da la gunoi, andrei nastase maia sandu, pas da parlament, scumpierea benzinei si motorinei, nu va fie frica nastase o are mica,

Total
0
Shares
Total
0
Share